ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ MADE IN GREECE

CLASSIC SNAKE ADVENTURES

CLASSIC SNAKE ADVENTURES

CONSOLES, DESKTOPS, PHONES 20 DEC, 2019

Ένα 4Κ rebook του κλασικού ρετρό snake που πρωτοεμφανίστηκε το 1997. Ξανά-φτιαγμένο με υπέροχα 2d γραφικά ζωγραφισμένα στο χέρι και ένα 3d φίδι. Η μηχανική του φιδιού είναι κάτι εντελώς νέο. Το 3d φίδι μπορεί να λυγίζει, να αλλάζει μέγεθος και ταχύτητα την ώρα του παιχνιδιού, κάτι που δεν θα δείτε σε άλλα παιχνίδια τέτοιου τύπου. Πραγματικά ένα παιχνίδι που χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογία αλλά με το πολυαγαπημένο μας gameplay του φιδιού του 97. 

Snake Game, Classic Snake, Nibble, Remake

Παίξε / δοκίμασε το τώρα.
TAROT READINGS

TAROT READINGS

CONSOLES, DESKTOPS, PHONES 12 NOV, 2019

Το Ταρώ είναι ένα πακέτο απο κάρτες που χρησιμοποιούνται για να μας πουν το μέλλον μας. Σε αυτό το παιχνίδι θα έχετε πλήρης εμπειρία Ταρώ! Είναι σαν να επισκέπτεστε πραγματική Ρομά χαρτορίχτρα. Θα σας ανακατέψει τα χαρτιά, θα επιλέξετε κάρτες και θα σας εξηγήσει βήμα βήμα το νόημα τους. Είναι σίγουρα η ποιο πλούσια εφαρμογή Ταρώ. Το κεντρικό deck έχει πανέμορφες κάρτες Ταρώ με 4K και κίνηση! Όλες οι κάρτες έχουν κίνηση και φτιάχτηκαν κατά παραγγελία μόνο για εμάς.

Tarot, Cards, Deck, Future,

Παίξε / δοκίμασε το τώρα.
ASTROLOGY AND HOROSCOPE

ASTROLOGY AND HOROSCOPE

CONSOLES, DESKTOPS, PHONES 23 SEP, 2019

Δοκιμάστε να μάθετε τα πάντα για την Αστρολογία στα Ελληνικά. Ένα πλήρες και σωστά μελετημένο πρόγραμμα με φοβερό UI και ατελείωτες πληροφορίες. Ετήσια αστρολογία, Νουμερολογία, Βιορυθμοί, πώς ταιριάζουν τα ζώδια μεταξύ του και πολλές άλλες πληροφορίες. 

Astrology, Horoscopes, Matchmaking, Numerology

Παίξε / δοκίμασε το τώρα.
PALM READING

PALM READING

CONSOLES, DESKTOPS, PHONES 24 AUG, 2019

Αυτό είναι ένα επαγγελματικό πρόγραμμα χειρομαντείας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να σας αναλύσει τις γραμμές και τα δάκτυλα στην παλάμη σας χωρίς να γνωρίζετε περισσότερο. Κατανοήστε καλύτερα τον εαυτό σας με απλά και γρήγορα τεστ εικόνας. Το αριστερό σας χέρι θα δείξει τι είσαι. Το δεξί σας χέρι θα σας δείξει πώς θέλετε να σας βλέπουν οι άλλοι. 

Palm Readings, Palmistry, Chirology, Fingers

Παίξε / δοκίμασε το τώρα.
PERSONALITY PREMIUM

PERSONALITY PREMIUM

CONSOLES, DESKTOPS, PHONES 24 JUL, 2019

Αυτό το πρόγραμμα είναι ένα τεράστιο πακέτο από σοβαρά και αστεία ψυχολογικά τεστ. Με αυτό μπορείτε να αναλύσετε την προσωπικότητα σας με εύκολα και γρήγορα τεστ. Ακόμα μπορείτε να παίξετε τα ψυχολογικά παιχνίδια και να σπάσετε τον πάγο σε μαζώξεις. 

Personality, Psychology, Mood, Happy, Sad,

Παίξε / δοκίμασε το τώρα.
ZEUS QUEST REMASTERED

ZEUS QUEST REMASTERED

CONSOLES, DESKTOPS, PHONES 15 MAY, 2019

Το παιχνίδι είναι ένα αστείο point and click παιχνίδι περιπέτειας με ανάλαφρο χιούμορ και μεστή πλοκή. Συνδυάζει την Ελληνική μυθολογία μας με Sci-Fi με έναν πολύ ενδιαφέρον τρόπο. Αυτό το remastering που κάναμε είναι ένα καινούριο παιχνίδι στην ουσία με full animation 60FPS, αστεία vector FHD γραφικά και ξεκαρδιστικούς διαλόγους στα Ελληνικά. (Υπάρχουν 5 γλώσσες). Κοντρολάρεις τον Δία (Τον αρχηγό του Ολύμπου) που είναι ένας παλαβός τύπος. Προσπαθεί να φτιάξει μια χρόνο-μηχανή για να σώσει τον πλανήτη από καταστροφή.

Adventure game, Point and Click, Mythology, Funny

Παίξε / δοκίμασε το τώρα.
FRUTAKIA 2

FRUTAKIA 2

CONSOLES, DESKTOPS, PHONES 09 MAR, 2019

Τα Frutakia επέστρεψαν και είναι καλύτερα από ποτέ! Αυτό το γρήγορο και κολλητικό παιχνίδι είναι ότι πρέπει για να σπαταλήσετε χρόνο σε λεωφορεία, τρένα και αεροπλάνα. Κάνετε τριάδες ή από όλες τις πλευρές και ανακαλύψτε γιατί το gameplay παίρνει συνεχώς διακρίσεις και βραβεία. Το παιχνίδι έχει theme από καζίνο αλλά είναι puzzle παιχνίδι.

Puzzle Game, Fast Gameplay, Short Time, Match 3

Παίξε / δοκίμασε το τώρα.
RAINING COINS

RAINING COINS

CONSOLES, DESKTOPS, PHONES 05 JAN, 2019

Βοήθησε τη μικρούλα Εύα να πιάσει τα χρυσά νομίσματα! (Από τους δημιουργούς του 'The Odyssey HD') Άνοιξαν οι ουρανοί και ρίχνει καρεκλοπόδαρα! Αλλά τι; Ρίχνει χρυσά νομίσματα! Βοήθησε τη μικρή Εύα να πιάσει τα χρυσά νομίσματα και ν’ αγοράσει τα παιχνίδια που λαχταράει. Δωρεάν, σούπερ εθιστικό παιχνίδι για την οικογένεια, τα παιδιά και τους μεγάλους.

Action Game, Free Game, Costumes, For Kids

Παίξε / δοκίμασε το τώρα.
THE ODYSSEY

THE ODYSSEY

DESKTOPS, PHONES 29 NOV, 2018

Ζήστε αυτό το επικό point-and-click παιχνίδι περιπέτειας και δείτε τι χρειάζεται κανείς για να γίνει Οδυσσέας, ο Ομηρικός μας ήρωας. Ετοιμαστείτε ν' αρχίσετε ένα ταξίδι που σφύζει από κίνδυνο, μυθικά τέρατα κ' αρχαίους θεούς. Ζήστε συναρπαστικές στιγμές κ' απρόσμενα γυρίσματα καθώς η μοχθηρή παρουσία μυθικών τεράτων κυριαρχούν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Θα πρέπει να βαδίσετε στα βήματα του Οδυσσέα για το ταξίδι επιστροφής του στο σπίτι, μετά την πτώση της Τροίας. Του πήρε 10 χρόνια να φτάσει στην Ιθάκη μετά το δεκάχρονο Τρωικό πόλεμο. Πάρε μέρος στον πρωτότυπο μύθο του Ομήρου και διεύρυνε τις γνώσεις σου παίζοντας.

Adventure game, Point and Click, Mythology, Funny

Παίξε / δοκίμασε το τώρα.